Parteneri

Promovarea Vocațiilor Științifice prin Realitatea Augmentată folosind Patrimoniul Cultural European

COORDINATOR

PARTNERSUniversitatea din Burgos este o universitate finanțată de stat, recunoscută printre cele mai bune universități tinere din lume, care își dezvoltă misiunea pe baza furnizării unui învățământ complet și de calitate, foarte aproape de student și axat pe internaționalizare. Fondată în 1994, UBU este deja un punct de referință în cercetarea universitară spaniolă și în transferul de cunoștințe către lumea afacerilor. În prezent, are aproape 10.000 de studenți, șase facultăți, o Școală Politehnică Superioară și două școli afiliate, ceea ce face din ea o universitate de dimensiuni medii, fără efectele supraaglomerării și ale dispersiei excesive. UBU este împărțită în două campusuri. Campusul Vena și Campusul San Amaro (Hospital del Rey). Acesta din urmă este, de asemenea, sediul central al universității și găzduiește Rectoratul și Facultatea de Drept, constituind o enclavă istorică și artistică de prim ordin.

Arnavutköy Korkmaz Yigit Anadolu Lisesi (KYAL) /Turcia - KYAL - este un liceu public (14-18 ani) înființat în 1992. Școala are aproximativ 400 de elevi și 25 de profesori. Elevii se remarcă nu numai prin rezultatele lor educaționale, ci și prin activitățile lor sociale. Ei au obținut diplome la concursurile de științe, filozofie și matematică, au primit premii la proiectele de geografie și fizică și au obținut premii la concursurile organizate de diverse instituții sociale, agenții guvernamentale și școli. Lucrările lor au fost, de asemenea, expuse la diverse evenimente naționale și internaționale. KYAL este unul dintre cele mai respectate licee din Turcia, și de asemenea, este unul dintre cele mai preferate licee din Turcia de către elevii cu cele mai bune note.

Școala Gimnazială "Ion Creangă (SCOALA) / România - SCOALA - Școala Gimnazială "Ion Creangă" din Suceava este o școală publică, aflată în subordinea Ministerului Educației, prin Inspectoratul Școlar Județean Suceava. Școala Gimnazială "Ion Creangă" din Suceava este un mediu democratic și creativ de dezvoltare pentru fiecare elev cu vârsta cuprinsă între 6 și 15 ani. Angajamentul, calitatea și performanța sunt esențiale în furnizarea de servicii educaționale, implicând un dialog deschis și permanent cu partenerii educaționali - elevi implicați și responsabili, profesori competenți și provocatori și părinți interesați de o educație autentică, bazată pe valori umane.

Colégio Luso-Francês este o instituție de învățământ a Misionarilor Franciscani ai Maicii Domnului, care își sărbătorește cea de-a 87-a aniversare în 2023. Este o școală catolică recunoscută pentru excelența predării sale, care reconciliază tradiția unei viziuni și a unei misiuni educaționale consolidate de-a lungul deceniilor cu un proiect educațional care răspunde exigențelor de formare științifică, umanistă și artistică ale timpului nostru. Dispune de resurse umane și materiale pentru a le oferi elevilor săi o educație integrală, fie în sala de clasă, fie în cadrul unei varietăți de activități extracurriculare diferite. Și dacă acest lucru contribuie semnificativ la succesul elevilor în accesarea universității, în contextul academic și în viața profesională a foștilor noștri elevi este permanent creditată învățătura lor. Pe lângă o pregătire școlară exigentă, credem și ne angajăm pentru o educație umanistă, de la grădiniță până la învățământul liceal. Suntem o comunitate educațională inspirată de valorile lui Francisc de Assisi.

Senior Europa Sociedad Limitada (KVC) / Spania : Kveloce R&D&I - KVC este un IMM specializat în dezvoltarea, implementarea și exploatarea proiectelor de cercetare-dezvoltare și finanțarea acestora, cu o experiență de peste 10 ani. Kveloce se concentrează în principal pe domeniul sănătății și al inovării sociale, în special pe evaluarea impactului socio-economic al inițiativelor de inovare puse în aplicare pentru a răspunde provocărilor globale majore în legătură cu educația, incluziunea, bunăstarea și comportamentul uman. Datorită palmaresului și experienței sale, Kveloce va conduce evaluarea calității și eticii proiectului și va evalua impactul acestuia pe tot parcursul ciclului său de viață.

GVAM Guias Interactives S.L (GVAM) / Spania : Conceptul GVAM a luat naștere în 2008, cu scopul de a face posibilă pentru oricine o vizită independentă la muzeu. În 2013, a fost primul care a introdus aplicații pentru vizite în Spania, îmbunătățind caracteristicile ghidurilor audio și îmbunătățind experiența muzeală a fiecărui vizitator. GVAM lucrează în fiecare zi căutând să dezvolte noi soluții tehnologice, adaptându-le la un mediu cultural și turistic și la nevoile vizitatorilor, cu colaborarea instituțiilor și universităților și întotdeauna spre un viitor mai bun. Capacitatea de a oferi turiștilor o experiență unică prin intermediul ghidurilor interactive este principalul său obiectiv.

© 2022 ARSTEAMapp  |  All rights reserved | Designed by Elena M. Hreciuc
Powered by Webnode Cookies
Create your website for free! This website was made with Webnode. Create your own for free today! Get started